Markkinoi kaupungin omaa salibandyjoukkuetta

Kun omassa kaupungissa on aivan mahtava salibandyjoukkue, haluaa sille tietysti tuoda lisää näkyvyyttä. Perinteiset mainokset erilaisissa medioissa ovat toki hyvää markkinointia, mutta miten voisi vielä paremmin jäädä ihmisten mieliin?

Perinteiset mainokset katoavat kuluttajan näkyvistä nopeasti, mutta erilaiset mainostuotteet voivat pysyä käytössä ja siten myös mielissä pitkään. Joukkueen logolla varustettuja sukkia jalkaan vetäessä muistuu mieleen lahjan antaja. Pitäisikö katsoakin milloin on seuraava peli tulossa ja lähteä kannustamaan omaa joukkuetta?

Erilaiset messut ja tapahtumat ovat hyvä paikka markkinoida oman kaupungin joukkuetta. Tavalliset ja tylsät paperiesitteet tulee heitettyä seuraavaan vastaan tulevaan roskikseen, jos niitä tulee edes otettua vastaan ensinkään. Pieni ilmaislahja tulee säilytettyä ja sen yhteyteen liitetty esite tulee varmemmin luettua.

Mukaan harrastukseen

Viime aikaisten tutkimusten mukaan lapset ja nuoret eivät liiku tarpeeksi. On tärkeää kannustaa lapsia liikkumaan jo varhaisesta iästä alkaen. Tässä tietysti vanhemmilla on tärkeä rooli. Siksi urheiluseurojen ja joukkueiden onkin hyvä jalkautua ihmisten keskuuteen markkinoimaan lajia. Esimerkiksi ostoskeskuksissa järjestettävät promootiotapahtumat ovat oiva keino houkutella uusia lajinharrastajia.

Mutta miten kiireisen ohikulkijan saa pysähtymään kojulle? Hauskat ja hyödylliset mainoslahjat kiinnostavat ketä vain. Esimerkiksi kynille ja sukille löytyy aina käyttöä. Kun tuote on laadukas, säilyy se saajallaan pitkän aikaa. Näkyvällä paikalla oleva logo muistuttaa aina antajastaan. Sitten kun onkin aika valita uutta harrastusta jälkikasvulle tuleekin mieleen se oman kaupungin salibandyjoukkue. Voit helposti tilata netistä tuotteet teidänkin joukkueen markkinointiin.